вівторок, 26 червня 2012 р.

Міс Ковеля – 2012 (Backstage)

Над гарним заходом завжди працює значна кількість людей, які традиційно залишаються «за кадром». У «Центрі Ініціатив» найбільше уваги ми приділяємо процесу творення кожного проекту, адже саме ця частина є найцікавішою і, безперечно, найвідповідальнішою.
Цьогоріч організацією конкурсу повністю займався колектив Молодіжної громадської організації «Центр Ініціатив» в особі голови, Анни Стасюк, та керівника Ковельського клубу КВН – Назара Пащука.
Конкурс відмінявся двічі. У нашому місті море талановитих і чарівних дівчат, однак по невідомій нам причині охочих позмагатися за титул «Міс Ковеля - 2012» виявилося небагато. Тому пошук учасниць був тривалим і конкурсантки мали лише один тиждень на підготовку. Для даного заходу цей строк виявився рекордним!
Номер конкурсу талантів переможниці конкурсу, Сагаль Валерії, готувався буквально півгодини. І тут не обійшлось без містики. Під час останньої репетиції на сцену піднявся Віктор Лисюк і просто вправно й легко почав грати на фортепіано. Ми реально назвали його янголом з небес, адже виступ Валерії на конкурсі фактично провалювався через неможливість знайти отакого піаніста! Шановний пане Вікторе! Величезне Вам спасибі від усього організаторського складу конкурсу «Міс Ковеля - 2012»!
Улюблениця зали, Міс Глядацьких симпатій та Міс Граціозність, Іськова Альона, на підготовку до конкурсу мала чотири дні. Ніхто цього і не помітив завдяки неповторній Ангеліні Гавришук - керівнику студії сучасної хореографії «Беллатрікс». Ви є справжнім майстром своєї справи! Дякуємо за неповторний номер!
Номер конкурсу талантів Костюк Іванни, Міс Оригінальність, ніжним та романтичним вийшов завдяки кращим танцівникам нашого міста – Марті Добровській та Віктору Омельчуку.  Ще і ще раз величезне Вам обом спасибі за допомогу!
Ліпатова Наталія, Міс Ніжність, вразила присутніх постановкою КВН на тему весілля. Дякуємо директору ЗОШ №2, Ігорю Ткачуку, за люб’язно надану ширму та Молодіжній збірній Ковеля з КВН!
Міс Чарівність, Олені Дубовик, у підготовці до конкурсу і постановці танцювальних номерів сприяли Антоніна Василенко та Сергій Смітюх. Спасибі!
А Марія Ващук, Міс Артистичність, вразила нас, організаторів, серйозністю і відповідальністю по відношенню до справи, за яку взялася. Маріє, ти справді молодчинка!
Новацією «Міс Ковеля - 2012» став вихід дівчат у сучасному національному костюмі: джинси і вишиванка та вихід у вечірніх сукнях під спів Віктора Мостики.
Усі конкурсантки отримали подарунки від магазину молодіжного одягу «ТоміКом», представництва компанії «Oriflame» (вул. Незалежності, 84), салону-магазину «Скіфська Етніка», імідж-студії «VK», готельно-ресторанного комплексу «Shelter», спортивного клубу «Апперкот», квіткового магазину Тетяни Мельнікової. Міс Ковеля – 2012 окрім переліченого вище нагороджена чеком на одну тисячу гривень від Classic Club та Автолайн24.com.ua.
Протягом вечора чудовими виступами радували присутніх: студія східного танцю «Ахат», студія сучасної хореографії «Беллатрікс» та гурт «Енні Стеттін» (Віктор Мостика і Владислав Понікарчик). Звукооператор – Сергій Волощук.
Окрему подяку висловлюємо незмінному хореографу – Інні Темрук!
За порядком у залі слідкували члени Молодіжної громадської організації «Центр Ініціатив»: Ольга Свиновей, Іванна Пойда, Анна Пех та Вадим Малюта.

Голова Молодіжної громадської
організації «Центр Ініціатив»,
Анна Стасюк

Немає коментарів:

Дописати коментар